MARGE

Descopera Colectia De

DRAPERII MARGE

   Ne aflăm aici pentru a fi alături de voi la fiecare pas, începând cu alegerea sistemul de prindere potrivit, până la selecția de tesaturi și materiale. Vrem să ne asigurăm că fiecare detaliu se potrivește perfect cu gusturile și necesitățile voastre, iar datorită acestui lucru oferim servicii de măsurători și decorare “la cheie”, transformând ferestrele în puncte de atracție ale fiecărei camere.

NU ȘTII CE SĂ ALEGI?

Vizitează-ne în showroom sau haide să vorbim la telefon pentru a fi alături de tine în alegerea modelului ideal pentru tine și familia ta.

CERE O OFERTĂ

Descopera Colectia De

DRAPERII MARGE

   Ne aflăm aici pentru a fi alături de voi la fiecare pas, începând cu alegerea sistemul de prindere potrivit, până la selecția de tesaturi și materiale.

Informatii Despre

DRAPERIILE NOASTRE

 În aceste proiecte am abordat fiecare detaliu cu atenție, de la alegerea țesăturilor  și a materialelor alături de clienți, până la selecția sistemelor de prindere care să completeze perfect estetica fiecărui interior. Fie că a fost vorba de un design clasic și rafinat sau de un stil modern și minimalist, ne-am asigurat că fiecare proiect reflectă personalitatea unică și dorințele proprietarilor.

NONCULORI

   De la tonurile rafinate ale griului la eleganța atemporală a nuanțelor de alb sau negru, opțiunile nonculorilor sunt variate și versatile. Aceste alegeri aduc un farmec aparte, punând în valoare texturile și detaliile subtile ale țesăturilor. Fie că optezi pentru o paletă monocromatică sau pentru combinarea subtilă a diferitelor nonculori, vei descoperi că aceste opțiuni adaugă o notă de rafinament și eleganță.

ALTE
+12
NUANȚE

CULORI BRUTE

   Culorile brute nu doar îmbină perfect designul clasic cu cel modern, ci adaugă și o notă de rusticitate și autenticitate în decorul casei tale. Aceste opțiuni versatile se potrivesc armonios într-o gamă largă de stiluri, de la cel minimalist până la cel boem. Cu draperii în culori brute, poți să-ți personalizezi spațiul într-un mod cu adevărat subtil și sofisticat, punând în valoare texturile naturale ale țesăturilor.

ALTE
+100
CULORI

CULORI PASTEL

   De la nuanțe delicate de lavandă și albastru deschis până la tonuri calde de roz pal și verde mentă, opțiunile sunt variate. Alegând culorile pastelate pentru draperii, poți crea instant o atmosferă relaxantă și plină de căldură în fiecare cameră. Aceste nuanțe aduc cu sine o aură de prospețime și optimism, perfecte pentru a sublinia luminozitatea naturală a spațiului tău.

ALTE
+45
CULORI

Totul Începe De La

CULOAREA POTRIVITĂ

A sosit momentul să-ți lași imaginația să zboare și să-ți aduci propria viziune la viață prin alegerea culorii draperiilor tale. În această etapă crucială a procesului de decorare, te invităm să explorezi o paletă bogată și diversificată de culori, care să se potrivească perfect cu personalitatea și gusturile tale unice. Fie că ești atras de tonuri pastelate pentru a crea o atmosferă relaxantă, de nuanțe vii pentru a aduce energie în spațiul tău sau de culori neutre pentru un aspect elegant și clasic, suntem aici să te ghidăm în alegerea perfectă.

ÎNTÂI, ALEGE CULOAREA FAVORITĂ

NONCULORI

   De la tonurile rafinate ale griului la eleganța atemporală a nuanțelor de alb sau negru, opțiunile nonculorilor sunt variate și versatile. Aceste alegeri aduc un farmec aparte, punând în valoare texturile și detaliile subtile ale țesăturilor.

PESTE +12 NUANȚE

CULORI BRUTE

   Culorile brute nu doar îmbină perfect designul clasic cu cel modern, ci adaugă și o notă de rusticitate și autenticitate în decorul casei tale. Aceste opțiuni versatile se potrivesc armonios într-o gamă largă de stiluri, de la cel minimalist până la cel boem.

PESTE +100 CULORI

CULORI PASTEL

   De la nuanțe delicate de lavandă și albastru deschis până la tonuri calde de roz pal și verde mentă, opțiunile sunt variate. Alegând culorile pastelate pentru draperii, poți crea instant o atmosferă relaxantă și plină de căldură în fiecare cameră.

PESTE +45 CULORI

Totul Este Despre

PERSONALIZARE

A sosit momentul să-ți lași imaginația să zboare și să-ți aduci propria viziune la viață prin alegerea culorii draperiilor tale. În această etapă crucială a procesului de decorare, te invităm să explorezi o paletă bogată și diversificată de culori, care să se potrivească perfect cu personalitatea și gusturile tale unice. 

ÎNTÂI, ALEGE CULOAREA FAVORITĂ

HAIDE SĂ ALEGEM MATERIALELE

PASUL II

Alege Materialul

PERDELELOR

În această etapă a procesului de personalizare, te invităm să explorezi opțiunile variate de materiale pentru perdele, fiecare textură și nuanță transformându-se într-un element cheie al camerei. Poți alege dintre opțiuni rafinate precum triplul voal, acesta filtrând delicat lumina pentru a crea o atmosferă intimă și primitoare, sau opta pentru țesături mătăsoase care conferă un aspect luxos, îmbogățind spațiul din punct de vedere vizual. Cu o gamă diversificată de materiale, de la cele subtile și vaporoase până la cele opulente și matasoase, fii sigur că îți vei putea personaliza perdelele în totalitate.

În această etapă a procesului de personalizare, te invităm să explorezi opțiunile variate de materiale pentru perdele, fiecare textură și nuanță transformându-se într-un element cheie al camerei. Poți alege dintre opțiuni rafinate precum triplul voal, acesta filtrând delicat lumina pentru a crea o atmosferă intimă și primitoare, sau opta pentru țesături mătăsoase care conferă un aspect luxos, îmbogățind spațiul din punct de vedere vizual.

PERDELE

TULLE

Tesatura Tulle este un material delicat și transparent, cunoscut pentru capacitatea sa de a aduce o notă de eleganță și lejeritate în orice încăpere. De obicei confecționat din fibre fine precum poliesterul sau nylonul, Tulle-ul se caracterizează prin textura sa vaporoasă și aspectul său diafan. 

GEORGETTE

Georgette este un material elegant și subtil, recunoscut pentru rafinamentul său și aspectul său diafan. Acest material se obține dintr-un țesut subțire de mătase sau fibră sintetică, cu o textură ușor creponată, ceea ce îi conferă un aspect plisat subtil.

ȚESĂTURI MĂTĂSOASE

Cu o textură fină și o strălucire delicată, aceste tesături adaugă un aer opulent și sofisticat fiecărui spațiu. Ele se potrivesc de minune în încăperi în care se dorește o notă de rafinament și stil clasic, îmbogățind vizual orice încăpere.

PASUL III

Alege Materialul

DRAPERIILOR

În această etapă ne concentrăm pe alegerea materialelor pentru draperii, și te invităm să explorezi o gamă diversificată ce cuprinde materiale rafinate precum damasco, lampasso, catifea, satin și multe altele. Această selecție generoasă îți oferă oportunitatea de a alege nu doar în funcție de preferințele personale, ci și de nevoile specifice ale fiecărui spațiu. Indiferent dacă te îndrepți spre căldura catifelei sau strălucirea satinului, fiecare material aduce cu sine o estetică distinctivă.

În această etapă ne concentrăm pe alegerea materialelor pentru draperii, și te invităm să explorezi o gamă diversificată ce cuprinde materiale rafinate precum damasco, lampasso, catifea, satin și multe altele. Această selecție generoasă îți oferă oportunitatea de a alege nu doar în funcție de preferințele personale, ci și de nevoile specifice ale fiecărui spațiu.

DRAPERII

CATIFEA

Această țesătură este cunoscută pentru capacitatea sa de a captura lumina într-un mod subtil, creând nuanțe și reflexii delicate. Disponibilă într-o paletă variată de culori și modele, catifeaua se adaptează ușor oricărui stil decorativ.

LAMPASSO

Disponibil într-o gamă variată de culori și modele, lampasso se pretează atât în amenajările clasice, cât și în cele care îmbrățișează un stil mai contemporan, oferind draperiilor o textură bogată și o eleganță clasică.

JACQUARD

Obținut prin tehnici complexe de țesut, jacquardul creează modele intricate și texturi subtile, conferind draperiilor un aspect sofisticat și luxos. Acest material versatil este cunoscut pentru capacitatea sa de a adăuga un plus de profunzime vizuală, oferind o textură plăcută și detaliată.

DAMASCO

Damascul, un material cu istorie bogată și rafinament, adaugă o notă regală și sofisticată în designul draperiilor. Obținut din bumbac, mătase sau amestecuri fine, damascul se remarcă prin modele elaborate și texturi luxuriante, conferind draperiilor o eleganță clasică.

SATIN

Obținut din fibre fine, satinul este recunoscut pentru suprafața sa ușor lucioasă și pentru modul în care reflectă delicat lumina. Draperiile din satin adaugă o senzație de opulență și eleganță în orice încăpere, transformând ferestrele în punctele focale ale încăperii.

ȚESĂTURI IMPRIMATE

Obținute prin tehnici avansate de imprimare, aceste tesături se disting prin modele vii și detalii grafice, transformând draperiile în adevărate opere de artă funcționale. De la florale delicate la imprimeuri geometrice sau designuri inspirate din natură, opțiunile sunt nelimitate.

De ce ai alege

DRAPERIILE MARGE

BENEFICIEZI DE CONSULTANȚĂ SPECIALIZATĂ

Echipa noastră dedicată va fi alături de tine la fiecare etapă, oferindu-ți sfaturi esențiale și răspunzând cu plăcere la toate întrebările tale.

ECONOMIE TOTALĂ DE
TIMP ȘI STRES

În loc să te plimbi în numeroase magazine în căutarea materialelor perfecte, fii sigur că alături de noi vei găsi tot ceea ce ai nevoie.

FIECARE DETALIU ESTE PERSONALIZABIL

De la alegerea culorilor și materialelor până la definirea sistemului de prindere, oferim libertate totală de exprimare a stilului tău personal.

MĂSURĂM ȘI REALIZĂM DECORUL LA CHEIE

Echipa noastra va efectua măsurători pentru a garanta că fiecare element se potrivește perfect cu dimensiunile ferestrelor și că vei avea parte de o montare rapidă.

De ce ai alege

DRAPERIILE MARGE

AI PARTE DE CONSULTANȚĂ SPECIALIZATĂ

Echipa noastră dedicată va fi alături de tine la fiecare etapă, oferindu-ți sfaturi esențiale și răspunzând cu plăcere la toate întrebările tale.

ECONOMIE TOTALĂ
DE TIMP ȘI STRES

În loc să te plimbi în numeroase magazine în căutarea materialelor perfecte, fii sigur că alături de noi vei găsi tot ceea ce ai nevoie.

FIECARE DETALIU ESTE PERSONALIZABIL

De la alegerea culorilor și materialelor până la definirea sistemului de prindere, oferim libertate totală de exprimare a stilului tău personal.

MĂSURĂM ȘI REALIZĂM DECORUL LA CHEIE

Echipa noastra va efectua măsurători pentru a garanta că fiecare element se potrivește perfect cu dimensiunile ferestrelor și că vei avea parte de o montare rapidă.

Alege

Sistemul de prindere

   Alegerea sistemului potrivit nu doar că adaugă un plus de funcționalitate, oferind control asupra luminii și intimității, dar poate și să    sublinieze creativitatea și atenția la detalii a fiecărui spațiu. Indiferent dacă îți dorești un aspect minimalist sau unul sofisticat, alegerea sistemului de prindere este un pas semnificativ în transformarea ferestrelor tale într-un element central și expresiv al designului interior.

ȘINE DE ALUMINIU

Posibilitatea de prindere atât în tavan, cât și pe perete, folosind colțare metalice, conferă versatilitate în integrarea lor în diverse amenajări interioare. Șinele de aluminiu pot fi acționate lateral cu ajutorul unui șnur, sau pot beneficia de opțiuni manuale sau chiar motorizate, cu acționare prin telecomandă, aducând un nivel suplimentar de confort și modernitate.

GALERII DE FIER

Disponibile într-o gamă variată de modele și stiluri, de la cele cu linii curate și simple până la cele ornamentate, bogate în detalii complexe, galeriile din fier forjat se pot adapta cu ușurință oricărui decor. Pe lângă barele principale, aceste galerii pot include elemente decorative, cum ar fi capace finale, suporturi, inele sau alte accesorii, care completează și subliniază designul general.

STORURI ROMANE

Există două tipuri principale de storuri romane: cele cu montaj pe termopan, cunoscute sub denumirea de “stor a vetrasse”, și cele cu montaj pe tavan sau perete. Fiecare variantă se adaptează cu eleganță la nevoile tale, oferind o soluție practică și estetică pentru decorul oricărui spațiu. Storurile romane adaugă o notă rafinată în amenajarea ferestrelor, transformându-le într-un element central și funcțional de amenajare.

MODURI DE ACȚIONARE

Sistemele noastre pot fi acționate fie manual, fie prin intermediul unei telecomenzi, pentru o experiență hands-free. Pentru acționarea cu telecomandă este necesară o sursă de curent electric, garantând astfel că fiecare mișcare a draperiilor tale este la doar o apăsare de buton distanță.

STORURI ROMANE

Există două tipuri principale de storuri romane: cele cu montaj pe termopan, cunoscute sub denumirea de “stor a vetrasse”, și cele cu montaj pe tavan sau perete. Fiecare variantă se adaptează cu eleganță la nevoile tale, oferind o soluție practică și estetică pentru decorul oricărui spațiu. Storurile romane adaugă o notă rafinată în amenajarea ferestrelor, transformându-le într-un element central și funcțional de amenajare.

GALERII DE FIER

Disponibile într-o gamă variată de modele și stiluri, de la cele cu linii curate și simple până la cele ornamentate, bogate în detalii complexe, galeriile din fier forjat se pot adapta cu ușurință oricărui decor. Pe lângă barele principale, aceste galerii pot include elemente decorative, cum ar fi capace finale, suporturi, inele sau alte accesorii, care completează și subliniază designul general.

ȘINE DE ALUMINIU

Posibilitatea de prindere atât în tavan, cât și pe perete, folosind colțare metalice, conferă versatilitate în integrarea lor în diverse amenajări interioare. Șinele de aluminiu pot fi acționate lateral cu ajutorul unui șnur, sau pot beneficia de opțiuni manuale sau chiar motorizate, cu acționare prin telecomandă, aducând un nivel suplimentar de confort și modernitate.

SISTEME DE PRINDERE

Sistemele noastre pot fi acționate fie manual, fie prin intermediul unei telecomenzi, pentru o experiență hands-free. Pentru acționarea cu telecomandă este necesară o sursă de curent electric, garantând astfel că fiecare mișcare a draperiilor tale este la doar o apăsare de buton distanță.

Marge

RAFINAMENT DE ZI CU ZI

Ne dedicăm pe deplin oferirii unui serviciu complet de decorare a ferestrelor, realizat la cheie. Scopul nostru este să aducem un strop de eleganță și bucurie în viața de zi cu zi, conștienți că fiecare locuință este unică. 

GALERIE

Marge

RAFINAMENT DE ZI CU ZI

   Ne dedicăm pe deplin oferirii unui serviciu complet de decorare a ferestrelor, realizat la cheie. Scopul nostru este să aducem un strop de eleganță și bucurie în viața de zi cu zi, conștienți că fiecare locuință este unică. Fiecare detaliu al decorului este creat cu atenție la detalii, îmbinând cu grijă funcționalitatea și estetica. Indiferent dacă alegi un stil modern sau clasic, suntem aici pentru a transforma viziunea ta într-o realitate palpabilă.

GALERIE

Marge

RAFINAMENT DE ZI CU ZI

   Ne dedicăm pe deplin oferirii unui serviciu complet de decorare a ferestrelor, realizat la cheie. Scopul nostru este să aducem un strop de eleganță și bucurie în viața de zi cu zi, conștienți că fiecare locuință este unică. Fiecare detaliu al decorului este creat cu atenție la detalii, îmbinând cu grijă funcționalitatea și estetica. Indiferent dacă alegi un stil modern sau clasic, suntem aici pentru a transforma viziunea ta într-o realitate palpabilă. Cu serviciul nostru de decorare ferestre la cheie, asigurăm că fiecare element al acestui punct focal al casei tale este personalizat pentru a se potrivi perfect spațiului tău și preferințelor tale.

GALERIE

Personalizeaza

PROPRIILE DRAPERII

Planifică o vizită în showroom-ul nostru și să creăm împreună draperiile și perdelele ideale pentru spațiul tău. În timpul acestei întâlniri, vei avea oportunitatea de a-ți exprima preferințele, de a simți texturile diferitelor materiale și de a-ți contura cu claritate viziunea pentru ferestrele tale. Echipa noastră dedicată va fi alături de tine la fiecare etapă, oferindu-ți sfaturi esențiale și răspunzând cu plăcere tuturor întrebărilor tale, așadar nu mai aștepta și haide să începem întregul proces.

CONTACTEAZĂ-NE

Marge Home Collections

PATURI
MODERNE

PATURI
PERSONALIZATE

DESPRE
NOI

CERE O
OFERTĂ

Primeste Cadou

2 PERNE GRATUITE PENTRU PATUL TĂU

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, orice pat comandat între 15 aprilie și 15 mai 2024 va include un set gratuit de perne, cu huse realizate din același material ca și patul tău personalizat.

Livrare Asigurată

ÎN TOATĂ ȚARA

Poți Personaliza

ORICE DETALIU

Depozitare Gratuită

PENTRU MAXIM 365 DE ZILE

Plata Flexibilă

REALIZATĂ ÎN TRANȘE

FORMULARUL NOSTRU DE CONTACT

office@marge.ro

+40 729 640 180

Primeste Cadou

2 PERNE GRATUITE PENTRU PATUL TĂU

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, orice pat comandat între 15 aprilie și 15 mai 2024 va include un set gratuit de perne, cu huse realizate din același material ca și patul tău personalizat.

Livrare Asigurată

ÎN TOATĂ ȚARA