Descopera

PATURILE NOASTRE

   Explorează colecția noastră de paturi moderne și începe să te gândești cum ai vrea să îl personalizezi pe al tău. Indiferent dacă îți dorești un pat cu un aspect minimalist și linii curate sau preferi un design mai îndrăzneț și eclectic, ne aflăm aici pentru a-ți oferi tot ceea ce ai nevoie.

 

O PARTE DIN MODELELE NOASTRE PREFERATE

Modern

PATUL KYOTO

Designul elegant și construcția robustă creează un echilibru perfect între stilul modern și confortul dorit.

PAT KYOTO

Modern

PATUL OSAKA SMART

Tetiera sa impresionantă adaugă nu doar un aspect estetic modern, ci și un nivel înalt de personalizare.

PAT OSAKA SMART

Modern

PATUL SAMURAI

   Patul Samurai reprezintă patul perfect pentru o amenajare interioară modernă, fiind atât estetic cât și deosebit de confortabil.

PAT SAMURAI

Modern

PATUL SENDAI

 Cu o paletă diversă de opțiuni de tapiterie și o atenție deosebită acordată detaliilor, patul Sendai adaugă un farmec subtil oricărui dormitor.

PAT SENDAI

Modern

PATUL NAOMI

 Patul Sixto reconfigurează elementele clasice într-o reprezentare proaspătă și ergonomică.

PAT NAOMI

Modern

PATUL AARON

Patul Aaron se integrează armonios în diverse stiluri de decor, devenind punctul central al camerei.

PAT AARON

Modern

PATUL OLIVER

   De la structura sa solidă până la alegerea atentă a materialelor Oliver se integrează cu succes în diferite stiluri de amenajare.

PAT OLIVER

Modern

PATUL NEW YORK

Eleganța simplă a patului New York nu doar că captivază privirile, ci și oferă un confort deosebit.

PAT NEW YORK

Modern

PATUL MISTRAL

Fiecare detaliu poate fi adaptat preferințelor tale, oferindu-ți posibilitatea de a crea un spațiu cu adevărat unic.

PAT MISTRAL

MARGE

GLAMOUR

   Patul Glamour reprezintă o combinație sublimă între tradiție și rafinament, aducând un aer nobil și regal în spațiul de odihnă.

SIXTO

Patul Sixto reconfigurează elementele clasice într-o reprezentare modernă, introducând o perspectivă proaspătă și ergonomică în conceperea dormitorului.

XAVIEN

   Perfect integrat într-un decor rafinat și primitor, acest pat oferă o armonie perfectă între confortul excepțional și designul sofisticat, transformând dormitorul într-un spațiu reconfortant.

ARTHUR

   Alegerea între o bază de dimensiuni mari sau medii oferă flexibilitate în adaptarea la preferințele personale, iar picioarele pot fi cilindrice din lemn sau sculptate manual, oferind opțiuni diverse de stil.

SIMON

Cu o construcție complet demontabilă și dehusabilă, patul Simon este extrem de versatil și oferă flexibilitate totală în gestionarea spațiului.

CHOPARD

   Cu o paletă diversă de opțiuni de tapiterie și o atenție deosebită acordată detaliilor, patul Sendai adaugă un farmec subtil oricărui dormitor.

BILBO

   Tăblia arcuită oferă o notă primitoare și plină de caracter spațiului tău de odihnă. Fiecare detaliu poate fi adaptat preferințelor tale, oferindu-ți posibilitatea de a crea un spațiu cu adevărat unic.

DOHA

   Materialele de cea mai înaltă calitate se regăsesc în fiecare aspect al acestui pat, garantând nu doar un design atrăgător, ci și durabilitate și confort pe termen lung.

LUCIANO

KING'S LYNN

  Cu caracteristici precum construcția complet dehusabilă și detaliile pasmanteriei venetiene, acest pat aduce o notă distinctivă de lux în orice spațiu de odihnă.