Descopera

PATURILE NOASTRE

   Explorează colecția noastră de paturi moderne și începe să te gândești cum ai vrea să îl personalizezi pe al tău. Indiferent dacă îți dorești un pat cu un aspect minimalist și linii curate sau preferi un design mai îndrăzneț și eclectic, ne aflăm aici pentru a-ți oferi tot ceea ce ai nevoie.

 

O PARTE DIN MODELELE NOASTRE PREFERATE

Modern

PATUL KYOTO

Designul elegant și construcția robustă creează un echilibru perfect între stilul modern și confortul dorit.

PAT KYOTO

Modern

PATUL OSAKA SMART

Tetiera sa impresionantă adaugă nu doar un aspect estetic modern, ci și un nivel înalt de personalizare.

PAT OSAKA SMART

Modern

PATUL SAMURAI

   Patul Samurai reprezintă patul perfect pentru o amenajare interioară modernă, fiind atât estetic cât și deosebit de confortabil.

PAT SAMURAI

Modern

PATUL SENDAI

 Cu o paletă diversă de opțiuni de tapiterie și o atenție deosebită acordată detaliilor, patul Sendai adaugă un farmec subtil oricărui dormitor.

PAT SENDAI

Modern

PATUL NAOMI

 Patul Sixto reconfigurează elementele clasice într-o reprezentare proaspătă și ergonomică.

PAT NAOMI

Modern

PATUL AARON

Patul Aaron se integrează armonios în diverse stiluri de decor, devenind punctul central al camerei.

PAT AARON

Modern

PATUL OLIVER

   De la structura sa solidă până la alegerea atentă a materialelor Oliver se integrează cu succes în diferite stiluri de amenajare.

PAT OLIVER

Modern

PATUL NEW YORK

Eleganța simplă a patului New York nu doar că captivază privirile, ci și oferă un confort deosebit.

PAT NEW YORK

Modern

PATUL MISTRAL

Fiecare detaliu poate fi adaptat preferințelor tale, oferindu-ți posibilitatea de a crea un spațiu cu adevărat unic.

PAT MISTRAL

MARGE

Descopera

MOBILIERUL
DE LEMN MASIV

   Aici vei găsi o colecție minunată de mobilier făcut cu dragoste din lemn de cea mai bună calitate. Fie că îți dorești o masă de dining,  sau o noptieră estetică, avem tot ce îți trebuie. Fiecare piesă este făcută cu grijă de artizani pasionați, astfel încât să aducă acel vibe unic în casa ta.  Descoperă frumusețea mobilierului din lemn masiv și transformă-ți casa într-un spațiu cu adevărat special!

CONTACTEAZĂ-NE

Descopera Colectia

MOBILIER DE LEMN MASIV

Aici vei găsi o colecție minunată de mobilier făcut cu dragoste din lemn de cea mai bună calitate. Fie că îți dorești o masă de dining,  sau o noptieră estetică, avem tot ce îți trebuie. Descoperă frumusețea mobilierului din lemn masiv și transformă-ți casa într-un spațiu cu adevărat special!

CERE O OFERTĂ

NOPTIERE

De Lemn Masiv

Descoperă colecția noastră captivantă de noptiere din lemn masiv, create pentru a adăuga un strop de farmec și utilitate spațiului tău de dormit! Fie că preferi un aspect modern, rustic sau clasic, vei găsi noptierele perfecte care să se potrivească personalității și stilului tău. Cu sertare spațioase și suprafețe elegante, aceste piese nu sunt doar practice, ci și pline de caracter.

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

COMODE

De Lemn Masiv

Fie că îți dorești o soluție de depozitare eficientă în dormitor, living sau birou, comodele noastre din lemn masiv sunt gândite să ofere nu doar funcționalitate, ci și un plus de eleganță. Fiecare piesă este atent lucrată de mâini pricepute, păstrând autenticitatea și căldura lemnului masiv. Alege dintre modele variate, de la cele moderne și minimalistice până la cele cu accente tradiționale și descoperă cum comoda ta poate deveni un element esențial.

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

MOBILIER LIVING

De Lemn Masiv

Fie că preferi un ambient modern, rustic sau clasic, colecția noastră variată de mobilier pentru living este menită să aducă un aer fresh și autentic în spațiul tău de relaxare. Fiecare piesă este creată cu măiestrie de către artizani dedicați, oferind nu doar un aspect estetic plăcut, ci și o durabilitate deosebită. Cu detalii atent finisate și caracterul natural al lemnului masiv, mobilierul nostru pentru living te invită să te simți acasă în fiecare colț.

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

VEZI MODELUL

Programeaza o intalnire

ÎN SHOWROOM

Programează o întâlnire în showroom-ul nostru și haide să creăm împreună mobilierul perfect. În cadrul acestei întâlniri vei avea ocazia de a-ți exprima fiecare dorință, atinge diferite materiale și face o idee cât mai clară despre cum ar putea arăta și simți piesa ta personalizată. Echipa noastră dedicată îți va fi alături la fiecare pas, oferindu-ți sfaturi valoroase și răspunzând la toate întrebările tale, așadar nu mai aștepta și haide să începem întregul proces.

CONTACTEAZĂ-NE

Marge Home Collections

Add an optional description to your map pin

MARGE

0 %