Descopera

PATURILE NOASTRE

   Explorează colecția noastră de paturi moderne și începe să te gândești cum ai vrea să îl personalizezi pe al tău. Indiferent dacă îți dorești un pat cu un aspect minimalist și linii curate sau preferi un design mai îndrăzneț și eclectic, ne aflăm aici pentru a-ți oferi tot ceea ce ai nevoie.

 

O PARTE DIN MODELELE NOASTRE PREFERATE

Modern

PATUL KYOTO

Designul elegant și construcția robustă creează un echilibru perfect între stilul modern și confortul dorit.

PAT KYOTO

Modern

PATUL OSAKA SMART

Tetiera sa impresionantă adaugă nu doar un aspect estetic modern, ci și un nivel înalt de personalizare.

PAT OSAKA SMART

Modern

PATUL SAMURAI

   Patul Samurai reprezintă patul perfect pentru o amenajare interioară modernă, fiind atât estetic cât și deosebit de confortabil.

PAT SAMURAI

Modern

PATUL SENDAI

 Cu o paletă diversă de opțiuni de tapiterie și o atenție deosebită acordată detaliilor, patul Sendai adaugă un farmec subtil oricărui dormitor.

PAT SENDAI

Modern

PATUL NAOMI

 Patul Sixto reconfigurează elementele clasice într-o reprezentare proaspătă și ergonomică.

PAT NAOMI

Modern

PATUL AARON

Patul Aaron se integrează armonios în diverse stiluri de decor, devenind punctul central al camerei.

PAT AARON

Modern

PATUL OLIVER

   De la structura sa solidă până la alegerea atentă a materialelor Oliver se integrează cu succes în diferite stiluri de amenajare.

PAT OLIVER

Modern

PATUL NEW YORK

Eleganța simplă a patului New York nu doar că captivază privirile, ci și oferă un confort deosebit.

PAT NEW YORK

Modern

PATUL MISTRAL

Fiecare detaliu poate fi adaptat preferințelor tale, oferindu-ți posibilitatea de a crea un spațiu cu adevărat unic.

PAT MISTRAL

MARGE

MARGE

Creeaza propriul tau

PAT PERSONALIZAT

Suntem aici să te ajutăm să creezi patul perfect! Imaginează-ți un design unic și personalizat, exact așa cum îți dorești, reflectând gusturile și preferințele tale individuale. Poți personaliza totul, de la materiale și culori până la dimensiuni și forma patului. Înțelegem importanța unei soluții rapide și de înaltă calitate pentru fiecare cameră. Creăm paturi care se adaptează perfect la dimensiunile unice ale spațiului tău, combinând frumusețea cu funcționalitatea, fără compromisuri.

NU ȘTII CE ÎȚI DOREȘTI?

Vizitează-ne în showroom sau haide să vorbim la telefon pentru a fi alături de tine în crearea modelului ideal pentru tine și familia ta.

CERE O OFERTĂ

Creeaza

PROPRIUL PAT PERSONALIZAT

   Suntem aici să te ajutăm să creezi patul perfect! Imaginează-ți un design unic și personalizat, exact așa cum îți dorești, reflectând gusturile și preferințele tale individuale. Poți personaliza totul, de la materiale și culori până la dimensiuni și forma patului.

Suntem

ALEGEREA POTRIVITĂ DACĂ

AI NEVOIE DE UN PAT PERSONALIZAT

DUPĂ RANDĂRI
3D

Ne specializăm în crearea de paturi personalizate, asigurându-ne că fiecare linie, textură și culoare se aliniază perfect cu planul tău inițial. Ne dedicăm să transformăm acele imagini într-o realitate palpabilă, care să completeze armonios designul camerei tale.

MARGE

AI NEVOIE DE UN PAT MODIFICAT DUPĂ

DUPĂ DESIGNUL CAMEREI

Începe prin a ne prezenta câteva modele care ți-ar plăcea, personalizează alături de noi fiecare detaliu al patului tău, iar în cele din urmă bucură-te de o piesă de mobilier care se potrivește perfect în spațiul tău.

MARGE

NU POTI GASI

UN MODEL
ÎN MAGAZINE

 Indiferent de designul unic sau de dimensiunile specifice pe care le cauți, suntem aici să lucrăm alături de tine pentru a crea acel pat unic, care nu doar că va îndeplini toate cerințele tale, dar va deveni și piesa centrală a dormitorului tău.

MARGE

NE ASIGURĂM CĂ PATUL SE REALIZEAZĂ CONFORM TUTUROR SPECIFICAȚIILOR TALE, IAR ORICE ALTE MODIFICĂRI SUPLIMENTARE SUNT DIN PARTEA NOASTRĂ.

    Înțelegem cât de important este pentru tine ca rezultatul final să fie exact așa cum ți-ai imaginat. Vrem să te asiguri că investiția ta în confort și design este una fără riscuri, oferindu-ți liniștea sufletească că vei avea în cele din urmă patul pe care ți-l dorești.

ETAPELE

Noastre

Fiecare pas, de la primirea ideii tale prin imagine sau randare, confirmarea fezabilității, prezentarea ofertei, până la producție, livrare, și montaj, este bine definit și comunicat, asigurându-te că ești informat și implicat în tot ceea ce facem.

Ai o întrebare în raport cu modul nostru de colaborare? Trimite-ne un mesaj și vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

ETAPA I

TRIMITE-NE O
IMAGINE CU PATUL

Ai o idee pentru patul tău? Primul pas este să ne trimiți o imagine sau o randare a designului dorit. Acest pas ne permite să înțelegem clar stilul, dimensiunile și particularitățile pe care le cauți, asigurându-ne că fiecare element se aliniază cu viziunea ta.

ETAPA II

CONFIRMĂM
FEZABILITATEA

Vei primi o confirmare că designul ales poate fi adus la viață cu exactitate, asigurându-te că suntem pe aceeași pagină înainte de a avansa în procesul de creare. Această verificare ne permite să stabilim așteptări clare și să ne asigurăm că rezultatul final va îndeplini toate cerințele tale.

ETAPA III

ÎȚI TRIMITEM
O OFERTĂ ÎN 24H

Odată ce știm că putem să îți facem patul așa cum îți dorești, îți trimitem toate detaliile: cât o să te coste, cât durează, cât și în ce constă întregul proces. Ne asigurăm că toate informațiile sunt clare și transparente, totul ca tu să poți lua cea mai informată decizie.

ETAPA IV

ÎNCEPEM
SĂ LUCRĂM

Odată ce ai acceptat oferta primită, dăm start lucrărilor în cel mai scurt timp posibil. Fiecare piesă este construită cu grijă, respectând specificațiile stabilite și adaptându-se la cerințele unice ale proiectlului.

ETAPA V

TE ȚINEM LA
CURENT

Pe tot parcursul acestui proces, te vom ține la curent cu evoluția lucrărilor – vei primi update-uri și poze să vezi cum progresează totul. Păstrăm totul simplu și direct, fără bătăi de cap pentru tine, asigurându-te că patul pe care îl aștepți se va materializa exact cum îți dorești.

ETAPA VI

LIVRĂM ȘI
MONTĂM PATUL

Vorbim cu tine pentru a stabili cea mai bună zi și oră de livrare, asigurându-ne că procesul de instalare este rapid și fără probleme. Echipa noastră de profesioniști va avea grijă ca patul să fie montat corect, verificând totodată că totul este conform cu așteptările tale.

ETAPA VII

MENTENANȚĂ PE
TERMEN LUNG

Pentru a ne asigura că patul tău rămâne în condiții optime pe termen lung, oferim servicii de mentenanță dedicate. Indiferent de nevoile care pot apărea pe parcurs – fie că e vorba de ajustări minore, reparații sau simple întrebări despre îngrijirea patului – suntem aici pentru tine.

Nu Glumim

CHIAR REALIZĂM
FIECARE PROIECT 1 LA 1

Fie că îți dorești un pat care să se integreze perfect în decorul camerei tale sau unul care să devină punctul central al acesteia, suntem aici pentru a te asigura că rezultatul final îndeplinește toate cerințele tale, garantând confort, stil și funcționalitate.

Testimonialele

CLIENȚILOR NOȘTRI

AVANTAJELE

Marge

De la personalizare rapidă și de înaltă calitate, la expertiză în design și o varietate de opțiuni, fiecare detaliu este gândit pentru a-ți oferi o experiență completă.

ÎNCĂ DIN 2006

PRODUCEM
PATURI LA COMANDA

   Fie că e vorba de alegerea materialului, culoarea, dimensiunea sau designul unic, avem flexibilitatea de a răspunde rapid și eficient cerințelor tale.

01

PENTRU FIECARE PAT OFERIM

GARANȚIE PENTRU 5 ANI

   Această garanție reflectă angajamentul nostru pentru calitate și durabilitate, asigurându-te că orice pat pe care îl alegi de la noi este construit să reziste și să își păstreze frumusețea pe termen lung.

02

PATURILE NOASTRE SUNT

COMPLET DEMONTABILE

   Paturile Marge sunt complet demontabile, un detaliu esențial dacă te gândești la posibilitatea unei viitoare mutări. Ai flexibilitatea de a-ți lua patul  oriunde te-ai muta, fără a te îngrijora de complicațiile transportului.

03

FIECARE MODEL

ARE BAZA COMPLET DEHUSABILĂ

   Flexibilitatea de a personaliza și re-personaliza patul tău asigură că acesta poate evolua odată cu gusturile tale, oferindu-ți libertatea de a-ți exprima stilul unic în orice moment, fără a fi nevoie de o investiție majoră.

04

POȚI ALEGE ÎNTRE

DIFERITE SISTEME DE RABATARE

   Poți opta pentru un sistem de acționare cu pistoane pe gaz, ideal pentru o deschidere ușoară și sigură, ridicare pe orizontală pentru a facilita așezarea lenjeriei de pat fără efort, sau chiar și acționare pe telecomandă.

05

FIECARE PAT POATE AVEA UN

SPAȚIU DE DEPOZITARE

   Paturile noastre sunt concepute cu gândul la funcționalitate, oferind spații generoase de depozitare pentru a-ți maximiza eficient spațiul din dormitor. Ai la îndemână tot ce îți trebuie, fără a compromite estetica sau confortul.

06

ÎNTREBĂRI

Frecvente

 În această secțiune, am adunat cele mai frecvente întrebări pe care clienții noștri le-au avut în legătură cu paturile personalizate. Ne dorim să îți facilităm procesul de alegere și să clarificăm orice nelămurire pe care s-ar putea să o ai.

   Începe prin a completa formularul de contact disponibil în partea de jos a paginii noastre web. Aici poți specifica detaliile dorite pentru patul tău, inclusiv dimensiuni, materiale, și orice particularități de design pe care le ai în minte.

Dacă preferi o abordare mai directă sau ai întrebări suplimentare, suntem disponibili pe adresa de email office@marge.ro. Aici poți atașa randările sau schițele tale pentru o înțelegere mai bună a proiectului tău.

De asemenea, ne poți contacta telefonic sau prin WhatsApp la numărul +40 729 640 180 pentru o discuție mai personală sau pentru a clarifica rapid orice detalii. Echipa noastră este pregătită să te ghideze prin procesul de comandă și să răspundă la toate întrebările tale pentru a te asigura că patul personalizat pe care îl visezi devine realitate.

Da, cu siguranță îți oferim posibilitatea de a vedea mostre ale materialelor și finisajelor înainte de a-ți plasa comanda. Înțelegem cât de important este să te simți complet confortabil și mulțumit cu alegerile tale pentru un pat personalizat. De aceea, te invităm să vizitezi showroom-ul nostru pentru a simți textura materialelor, ajutându-te să iei cea mai bună decizie pentru patul tău. 

  Realizarea și livrarea unui pat personalizat necesită în mod tipic între 4 și 6 săptămâni. Acest interval de timp ne permite să ne asigurăm că fiecare detaliu al patului tău este executat cu cea mai mare atenție și precizie, de la alegerea materialelor până la finisajele finale. Înțelegem cât de important este pentru tine să primești produsul în cel mai scurt timp posibil, fără a compromite calitatea, așa că echipa noastră lucrează din greu pentru a respecta aceste termene. Vom fi în contact constant cu tine pe parcursul procesului de producție pentru a te ține la curent cu progresul comenzii tale și pentru a stabili o dată de livrare convenabilă.

   Absolut, putem atașa noptiere suspendate pe tablia extinsă a patului tău. Pentru a face acest lucru, e important să stabilim împreună dimensiunile exacte de fixare înainte de a începe. Această abordare ne asigură că noptierele vor fi montate în mod corect încă de la început.

   Desigur, poți adăuga prize și întrerupătoare pe tablia extinsă a patului tău dacă îți dorești acest lucru. Tot ce trebuie să faci este să ne spui exact ce ai nevoie și să ne furnizezi aparatele electrice înainte de a începe lucrul la patul tău. Suntem aici pentru a personaliza patul conform cerințelor tale, asigurându-ne că se potrivește perfect cu ceea ce îți dorești.

 
 
 

ÎNTREBĂRI

Frecvente