MARGE

Descopera Colectia De

PATURI MARGE

Suntem aici să te ajutăm să creezi patul perfect! Imaginează-ți un design unic și personalizat, exact așa cum îți dorești, reflectând gusturile și preferințele tale individuale. Poți alege totuL, de la materiale și culori până la modele și detalii decorative.

Înțelegem că fiecare cameră are dimensiunile sale unice, așadar haide să creăm un pat care să se muleze perfect pe nevoile tale și să nu ai doar un un mobilier frumos, ci și unul practic, fără compromisuri în stil sau funcționalitate.

NU ȘTII CE SĂ ALEGI?

Vizitează-ne în showroom sau haide să vorbim la telefon pentru a fi alături de tine în alegerea modelului ideal pentru tine și familia ta.

CERE O OFERTĂ

Descopera Colectia De

PATURI MARGE

   Suntem aici să te ajutăm să creezi patul perfect! Imaginează-ți un design unic și personalizat, exact așa cum îți dorești, reflectând gusturile și preferințele tale individuale. Poți alege totuL, de la materiale și culori până la modele și detalii decorative.

Vezi Cateva Dintre

PATURILE NOASTRE

Colecția noastră de paturi personalizate este concepută cu grijă pentru a satisface cele mai rafinate gusturi și nevoi individuale ale clienților noștri. De la designul unic la dimensiunile adaptate spațiului disponibil, fiecare pat este o expresie a personalității și preferințelor celui care îl alege. Prin posibilitatea de a personaliza materialele, culorile, modelele și detaliile decorative precum pasmanteriile, oricine își poate crea propriul său pat unicat.

MARGE

HOME COLLECTIONS

DESPRE NOI

Insider

EXPERIENȚĂ DE
PESTE 15 ANI ÎN DOMENIU

PRODUSE REALIZATE
ÎN MOD ARTIZANAL

FIECARE PAT ESTE
COMPLET PERSONALIZABIL

SOLUȚII COMPLETE DE
AMENAJARE A DORMITOARELOR

AVEM O DORINȚĂ
CONSTANTĂ DE PERFECȚIONARE

ALĂTURI DE TINE
LA FIECARE PAS

PATURI

Moderne

VEZI MODELELE

PATURI

Clasice

VEZI MODELELE

MATERIALE
UTILIZATE

Materialele Marge

Din ce sunt produse

PATURILE NOASTRE?

   Am acordat o atenție deosebită selecției noastre, optând pentru materiale durabile și sustenabile, cu scopul de a asigura nu doar un confort sporit, ci și o durabilitate remarcabilă. Ne dorim să aducem în casa ta produse care nu numai că arată bine, dar și susțin o odihnă de calitate, îmbinând rafinamentul cu funcționalitatea posibilității de a-ți personaliza patul exact așa cum îți dorești.

TESĂTURI
NATURALE

Aceste materiale naturale nu doar că oferă un aspect estetic plăcut, dar și conferă un confort deosebit și un mediu de odihnă sănătos.

PIELE
NATURALĂ

 Pe lângă aspectul său elegant, pielea naturală este recunoscută pentru durabilitatea și rezistența sa în timp, oferind un pat de calitate superioară, care rezistă probelor utilizării zilnice și rămâne un punct focal de eleganță în dormitor.

VELLUTINO
ACCOPIATĂ

Vellutino accopiato este cunoscut pentru textura sa catifelată și moale, contribuind la crearea unei suprafețe cu un aspect elegant și o senzație delicată.

POLIURETAN
INDEFORMABIL

Acest material este integrat în zonele cheie ale patului, oferind un suport uniform și menținându-și forma sa inițială în timp.

SOMIERĂ CU
CADRU METALIC

Acest cadru metalic asigură o bază stabilă și sigură pentru saltele, contribuind la crearea unei experiențe de somn confortabile și relaxante.

LEMN
MULTISTRATIFICAT

Utilizarea lemnului multistratificat reprezintă un angajament al nostru față de calitatea durabilă și funcționalitatea ireproșabilă a fiecărui produs din colecția noastră.

COLȚAR
METALIC 3MM

Acest detaliu structural reprezintă o parte esențială a rezistenței generale a patului, oferind suport suplimentar și contribuind la stabilitatea pe termen lung a mobilierului.

PICIOARE DIN
LEMN MASIV

Picioarele de lemn  masiv  nu doar susțin în mod eficient întreaga construcție a patului, ci adaugă și o căldură naturală și o autenticitate deosebită fiecărui model din colecția noastră.

TESĂTURI
NATURALE

PIELE
NATURALĂ

VELLUTINO
ACCOPIATO

POLIURETAN
INDEFORMABIL

SOMIERĂ CU
CADRU METALIC

LEMN
MULTISTRATIFICAT

COLȚAR
METALIC 3MM

PICIOARE DIN
LEMN MASIV

ÎNTREBĂRI

Frecvente

 În această secțiune, am adunat cele mai frecvente întrebări pe care clienții noștri le-au avut în legătură cu paturile personalizate. Ne dorim să îți facilităm procesul de alegere și să clarificăm orice nelămurire pe care s-ar putea să o ai.

   Patul tapitat reprezintă o alegere elegantă și funcțională în comparație cu patul tradițional, oferind o serie de avantaje notabile. În primul rând, confortul sporit este un aspect distinctiv al acestui tip de pat, grație tapițeriei moi care acoperă întreaga suprafață. Această caracteristică adaugă un nivel superior de plăcere în momentele de odihnă și somn, creând o atmosferă relaxantă și prietenoasă.

   Alegerea materialului potrivit pentru tapițerie este crucială în conturarea confortului și esteticii mobilierului în funcție de stilul tău de viață și preferințe estetice. Există o diversitate de materiale disponibile, precum bumbacul, pielea naturală sau materialele sintetice, iar selecția lor poate influența semnificativ aspectul și întreținerea piesei de mobilier.

Dacă vizezi practicitatea și ușurința în întreținere, materialele sintetice sau bumbacul pot fi opțiuni excelente. Acestea sunt adesea rezistente la pete și pot fi curățate cu ușurință, oferind o soluție potrivită pentru cei cu un stil de viață activ sau pentru zonele cu trafic intens.

Pe de altă parte, dacă te orientezi către un aspect mai luxos și elegant, pielea naturală este o alegere de excepție. Aceasta conferă un caracter rafinat și durabil mobilierului, aducând o notă de eleganță în încăpere. Este important de menționat că pielea naturală necesită o atenție mai deosebită în îngrijire, dar rezultatele sunt adesea remarcabile în ceea ce privește durabilitatea și estetica.

   MARGE HOME COLLECTIONS oferă o gamă variată de opțiuni de personalizare pentru dimensiunea și forma patului tapitat, astfel încât să se integreze perfect în spațiul tău. Ai posibilitatea să alegi între dimensiunile standard disponibile sau să optezi pentru crearea unui pat cu dimensiuni personalizate, adaptate cu precizie la nevoile și preferințele tale. Astfel, poți beneficia de flexibilitate maximă în definirea aspectului și mărimii patului, asigurându-te că acesta se potrivește perfect în camera ta.

   Paturile Marge se remarcă printr-o structură de rezistență solidă și bine definită. Această structură este compusă dintr-o somieră metalică prevăzută cu lamele din lemn multistratificat, suporti metalici Marge cu o grosime de 3 mm, fixați în mod securizat prin suruburi și piulițe cu filet M8. Piciorul patului este realizat din lemn masiv de fag, asigurând stabilitate și durabilitate. În plus, baza patului este confecționată din panouri de lemn cu o grosime de 25 mm, consolidând astfel întreaga structură și contribuind la rezistența generală a patului Marge.

   Atunci când alegi o tablie tapitată pentru patul tău, există câteva aspecte cheie de luat în considerare, iar aceste decizii pot influența semnificativ designul și funcționalitatea patului tău.

În primul rând, tablia patului tapitat adaugă un element distinct de stil. Alegerea unui design care se potrivește cu gusturile tale personale și cu decorul camerei poate transforma întregul aspect al spațiului de dormit. De asemenea, tablia poate să-și asume un rol central în definirea temei estetice a camerei tale, contribuind la crearea unei atmosfere coerente și plăcute.

Un alt aspect important este dimensiunea și forma tabliei. Aceasta poate influența lungimea totală a patului și proporțiile generale ale mobilierului. Alegând o tablie în concordanță cu dimensiunile camerei tale, poți optimiza spațiul și îmbunătăți armonia în întregul mediu.

Pe lângă estetică, funcționalitatea este, de asemenea, un factor esențial. Anumite tablii pot oferi un sprijin confortabil pentru a citi sau viziona televizorul în pat, adăugând un element practic la aspectul lor decorativ.

ÎNTREBĂRI

Frecvente